keresés a weboldalon

Segíts, hogy segíthessünk! (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Segíts, hogy segíthessünk! (Videó)

2015 december 22 - kedd
„Segíts, hogy segíthessünk!” címmel indítottak adománygyűjtő akciót nemrég a városban működő ifjúsági szervezetek. Az egykori Apáczai-VMK-ban rendezett mai ajándékátadáson több mint negyven rászoruló családnak szereztek örömet.

A meglepetések kibontása előtt ünnepi műsorral kedveskedtek a szervezők a megjelenteknek. A zenés produkció után Balaicz Zoltán polgármester köszöntőjében példaértékűnek nevezte a helyi ifjúság összefogását.

Az ötletgazda Zalaegerszegi Ifjúsági Kerekasztal immáron negyedik alkalommal hirdette meg jótékonysági akcióját. Mint Bognár Ákos elnökségi tagtól megtudtuk: önkéntes segítőkben idén sem volt hiány.

A családsegítő szolgálatnál nagy örömmel fogadták a felajánlásokat. A csomagokba ezúttal is tartós élelmiszerek és játékok kerültek – mondta Zsolnai Judit, a Zalaegerszegi Családsegítő Szolgálat és Gyermekjóléti Központ intézményvezetője.

Az akciót jövőre is meghirdetik. A szervezők abban bíznak, hogy akkor a mostaninál is több családnak sikerül majd szebbé varázsolni a karácsonyát.

K.Zs./P.B.

Tartalom megosztása: