keresés a weboldalon

Segíts, hogy segíthessünk! (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Segíts, hogy segíthessünk! (Videó)

2016 december 21 - szerda
50 rászoruló család kapott szerdán tartósélelmiszerekből, édességekből és játékokból álló csomagot a „Segíts, hogy segíthessünk!” nevű jótékonysági akció keretében. A kezdeményezést öt évvel ezelőtt a Zalaegerszegi Ifjúsági Kerekasztal indította. A programot idén is a zalaegerszegi önkormányzat, a Zalaegerszegi Televízió és Rádió, valamint az Új Nemzedék Közösségi Tér támogatta.

Az adományátadó ünnepség a Kiskocsi zenekar karácsonyi koncertjével indult. A műsort követően a rendezvényen résztvevő Balaicz Zoltán polgármester köszönetet mondott a fiataloknak, akik ezzel a kezdeményezéssel példát mutatnak a városban.

A polgármester minden megajándékozott családnak kellemes ünnepeket kívánt, felhívva a figyelmüket arra, hogy soha nincsenek egyedül. A városra és a civil szervezetekre ugyanis mindig számíthatnak. A Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat például minden évben igyekszik szebbé tenni a nehéz anyagi helyzetben élők karácsonyát – tudtuk meg Zsolnai Judit intézményvezetőtől.


A rengeteg felajánlásnak köszönhetően a Zalaegerszegi Ifjúsági Kerekasztal az ajándékokat ebben az évben három helyre juttatja el. A Családsegítő szolgálat ügyfelei mellett a fiatalok csomagokat adnak át a Landorhegyi Csecsemő- és Gyermek-, valamint a Bocföldei Autista Védőotthon lakóinak.

V.D./Cs.M.

Fotó: Seres Péter

Tartalom megosztása: