keresés a weboldalon

Segítség a házigazdának (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Segítség a házigazdának (Videó)

2018 május 03 - csütörtök
Jótékonysági opera- és operett gálát tartanak május végén Zalaegerszegen. Az est a jubileum jegyében telik, ahol Rossini, Verdi, Puccini, Erkel Ferenc és Kálmán Imre művei csendülnek fel.

2018-ban több zeneszerző születésének vagy halálának kerek évfordulójáról emlékezünk. Előttük tisztelegve szerveznek opera- és operett gálát. A két műfaj különböző, s ritka, hogy egyszerre kerülnek színpadra – mondta Farkas Alexandra énekművész, az est egyik szervezője.

Mivel a gála jótékonysági rendezvény, a szervezők a bevételt a koncertnek helyet adó Városi Hangverseny- és Kiállítóterem javára ajánlják fel. A részletekről Tóth Barnabás szervező, a Wolf Produkció művészeti vezetője számolt be.

A városvezetés amellett, hogy minden ilyen civil kezdeményezést támogat, örül a felajánlásnak. Az önkormányzat ugyanis a létesítmény felújítását tervezi – tájékoztatott Balaicz Zoltán polgármester.

A jubileumi opera- és operett gála május 26-án, szombaton 19 órakor kezdődik. Az est sztárvendége Pitti Katalin, Liszt-díjas érdemes művész lesz. Jegyek elővételben a helyszínen kaphatók.

V.D./P.V.B.

Tartalom megosztása: