keresés a weboldalon

Semmelweis Nap

Zalaegerszeg címer
Hírek

Semmelweis Nap

2011 július 01 - péntek
Egészségügyi dolgozókat köszöntöttek csütörtökön Zalaegerszegen a világszerte ismert magyar orvos, Semmelweis Ignác születésnapján. A Semmelweis Nap alkalmából Gyutai Csaba polgármester a Polgármesteri Hivatalban, Csidei Irén, a Zala Megyei Kórház főigazgatója pedig a Városi Hangverseny- és Kiállítóteremben nyújtott át kitüntetéseket az átlagon felüli teljesítményekért.

Gyutai Csaba polgármester köszöntőjében az egészségügyi dolgozók áldozatos munkáját méltatva utalt arra, hogy az idei évtől a Semmelweis Nap hivatalosan is munkaszüneti nap. Ezt követően az ünnep alkalmából elismeréseket nyújtott át.

Dr. Kóczán Erzsébet házi gyermekorvos több évtizedes lelkiismeretes és kiemelkedő munkájáért, Marton Veronika védőnő az egészségügyi prevenció és a fiatal korosztály körében végzett színvonalas tevékenységéért, illetve Simonné Borgula Ilona asszisztens a kisgyermekek egészségügyi ellátása területén kifejtett áldozatvállalásáért vehetett át oklevelet és könyvutalványt.

A polgármesteri köszöntő után röviddel a Zsinagógában is ünnepeltek. Itt Csidei Irén, a megyei kórház főigazgatója megköszönte munkatársai áldozatkész, kiemelkedő munkáját, majd elismeréseket nyújtott át.

VN

Fotó: Seres Péter

Nézze meg a képgalériát!

Tartalom megosztása: