keresés a weboldalon

Siker Telkiben

Zalaegerszeg címer
Hírek

Siker Telkiben

2014 október 21 - kedd
2014. október 5-én, Telkiben rendezte meg a Magyar Labdarúgó Szövetség az OTP Bozsik Program keretében az idei országos tanévnyitó tornáját. 600 általános iskolás focista vett részt a focigálán. Fiúk, lányok az ország legtávolabbi városaiból, falvaiból… Köztük a mi 9-10 éves lányaink. A csapat egyik tagja, Szakály Abigél így idézi fel a nap történéseit:

Reggel háromnegyed négykor felébredtem, s már keltem is fel. A papám mondta, feküdjek vissza nyugodtan. De én az izgalomtól nem tudtam aludni! Egy idő után összekészülődtünk, és elindultunk az iskola parkolójába. Mi voltunk az elsők! Jöttek a többiek is, buszra szálltunk, és elindult a kis csapat. A ZTE stadionnál még felvettük az U13-as fiúkat is, ők is velünk tartottak.

Nagyon hosszú volt az út, három órát utaztunk. Végre megpillantottuk a pályákat szegélyező oszlopokat, majd a teljes épületegyüttest. Ismerős volt, mert júniusban a tanévzáró gálán is részt vettünk. Bejelentkeztünk és átöltöztünk. Most piros mezeket kaptunk.

Öt meccset játszottunk, végül bronzérmesek lettünk. Ráadásul a „Legsportszerűbb csapatnak” járó emlékplakettet is mi érdemeltük ki.

A csapat tagjai:

Éder Veronika, Jandovics Liza, Németh Natasa, Nyári Virág, Pál Kármen, Szabó Alexandra, Veilinger Laura, a kapusunk és én. Laura jobban izgult még nálam is, mert neki ez volt a legelső tornája.  Felkészítőnk Szalai Csaba tanár bácsi.  

Este nyolc óra volt, mire hazaértünk.

Nagyon jó nap volt!

Szakály Abigél 4.c
Landorhegyi Sportiskolai Általános Iskola

Tartalom megosztása: