keresés a weboldalon

Sikeres a nyári évad: Eddig 3000-en váltottak jegyet a Kvártélyházba (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Sikeres a nyári évad: Eddig 3000-en váltottak jegyet a Kvártélyházba (Videó)

2011 augusztus 10 - szerda
Idén is sikeres a kvártélyházi évad. Az eddigi 14 előadást több mint 3000-en látták. Szinte minden estén garantált a teltház. Az időjárás sem változtat ezen. Eddig mindössze egyetlen bemutatót kellett félbeszakítani eső miatt. A részletekről Ferencz Andrástól, a Kvártélyház Szabadtéri Színház Kft. produkciós vezetőjétől érdeklődtünk.

– Július 7-én kezdtük az idei évadot. Tizennégy előadáson vagyunk túl. Örömmel számolhatok be arról, hogy több mint 3000-en váltottak jegyet az elmúlt egy hónapban színházunkba, ami nagyon jó szám. Szinte valamennyi előadás teltházzal fut. Szerencsére az időjárás is velünk van. Mindössze egy esőnapot kellett tartanunk – árulja el a produkciós vezető.

– Melyik ezúttal a legsikeresebb előadás?

– Nehéz ezt megmondani, hiszen szinte mindig garantált a teltház. Nagyon nagy sikere volt a Padlásnak. Jót tett a darabnak, hogy egy évig nem játszottuk, most már nagyon várták a nézők. De kedvelt új darabunk, a Játék a kastélyban is. Féltünk egy kicsit a prózai műtől, de a nézői visszajelzések bennünket igazolnak.

Ezen és a jövő héten a Charlie nénjével várja a nézőket a Kvártélyház. Augusztus 20-án viszont technikai okok miatt elmarad az előadás, így a zenés vígjátékot mindössze öt alkalommal tűzi színpadára idén a szabadtéri színház. Augusztus 23-án Für Anikó estje kínál kikapcsolódást, 26-án a Hevesi Sándor Színház stúdióelőadását tekinthetik meg az érdeklődők, majd 27-én a szarvasi színház vendégjátékával zárul a kvártélyházi évad.

F.M./T.S.

Tartalom megosztása: