keresés a weboldalon

Siófokon kezdi majd az új szezont a ZTE FC

Zalaegerszeg címer
Hírek

Siófokon kezdi majd az új szezont a ZTE FC

2018 július 11 - szerda
Ausztriai edzőtábor után újra Zalaegerszegen készül a ZTE FC labdarúgócsapata. Kedden viszont újra a sógorokhoz utazott Nagy Tamás együttese, ahol a Burgenlandi Futballakadémia kitűnően előkészített pályáinak egyikén játszottunk egy hajtós, küzdelmes, jó iramú mérkőzést a Mattersburg II. együttesével. 

Az első félidei nagy esőzés után a második játékrészben előbb Kiss Máté szabadrúgásból, majd Hudák Martin egy szöglet utáni remek, távoli lövésből talált a hazaiak kapujába. A mérkőzés végén a hazaiak nagy erőket mozgósítottak, de csak a szépítés sikerült nekik így alakult ki a 2-1-es végeredmény. A héten további két edzőmérkőzés vár a fiúkra. Csütörtökön Sárvárra látogattak, míg szombaton az eredeti tervvel ellentétben nem Nagykanizsára, hanem Telkibe utazik a csapat, ahol az angol Fleetwood Town FC-vel játszanak. A zalai rangadót szombat helyett 18-án, szerdán 18:00 órai kezdettel játsszák majd a csapatok.

Friss hír csapat háza tájáról, hogy fiatal, tehetséges kapussal bővült a bajnoki rajtra a ZTE kerete. A Kisvárda csapatától kölcsönbe érkezik Zalaegerszegre az 1998-as születésű,192 cmmagas Zöldesi Illés, aki a fiatal kora dacára rutinos kapusnak mondható. Zöldesi az előző szezonban, zsinórban 28 mérkőzésen bizonyult kirobbanthatatlannak a jelenleg már NB I-es szabolcsi csapat kapujából, teljesítményével oroszlánrészt vállalt a gárda feljutásában.

Elkészült a sorsolás is a Magyar Labdarúgó Szövetségben. A ZTE FC a nyitó fordulóban a Balaton partjára, Siófokra látogat, majd az első augusztusi hétvégén a Csákvárt látják vendégül a ZTE Arénában, a 3. fordulóban pedig igazi dunántúli rangadó vár a kék-fehérekre Győrben az ETO-Parkban.

 

-P-

Tartalom megosztása: