keresés a weboldalon

Sítáborban

Zalaegerszeg címer
Hírek

Sítáborban

2015 február 09 - hétfő
Januárban ismét lehetőségünk volt rá, hogy elutazzunk síelni Szlovéniába. Zrecében volt a szállásunk, innen indultunk fel minden nap a fél tízes busszal a kanyargós úton a hegyre. Ott aztán felcsatoltuk a léceket és a friss levegőn, gyönyörű napsütésben bemelegítő tornával kezdtük a sportolást.

Ezután csoportokban a tanárokkal együtt elindultunk a tudásunknak megfelelő pályára. A kezdők a kispályán kezdtek, ahol Éva néni és Jancsi bácsi tanították őket az alapokra. Akik már rutinosak voltak, azokkal Anita néni járta a pályákat. Este a szállásunkra mindenki farkas éhesen érkezett, majd a megérdemelt vacsora után a termál fürdőben pihentettük a síelésben elfáradt végtagjainkat, hogy másnap reggel újult erővel kezdjük meg a hegy meghódítását.

A következő napokban mindenki kipróbálhatta, hogy melyik pályán szeret a legjobban siklani. Idén is, mint minden évben, fantasztikus élményekkel gazdagodtunk. Ezt a téli sportot mindenkinek ki kellene próbálnia fiataloktól az idősebbekig. Találkozzunk a 2016-os sítáborban!

Papp Benita 8.b
Petőfi Sándor és Dózsa György Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola
Petőfi Sándor Székhelyiskola

Tartalom megosztása: