keresés a weboldalon

Sok pontot dobtunk, de sokat is kaptunk

Zalaegerszeg címer
Hírek

Sok pontot dobtunk, de sokat is kaptunk

2008 október 31 - péntek
Zalakerámia ZTE – EnterNet-NTE Hegyvidék 116-86 (35-15, 28-29, 23-19, 30-23) NB-I. férfi kosárlabda-mérkőzés. Zalaegerszeg, 800 néző. Jv: Márton, Szabó, Gelencsér.Zalakerámia ZTE: Hinnant (11/6), Kámán (10/6), Watson (22/3), Jones (17), Helbich (17). Csere: Gáspár (9/3), Trepák (11/6), Simon (10/6), Baki (2), Tóth Á.(7). Vezetőedző: Völgyi Péter.

Remekül kezdett a Zalakerámia ZTE, a vendégek csak a 4. percben találtak a gyűrűbe, addig a hazaiak 13 pontot dobtak. Gyakorlatilag már az első negyedben eldőlt a mérkőzés sorsa. A folytatásban lazább lett az egerszegiek védekezése, aminek eredménye, hogy a fővárosiak, ha kis különbséggel is, de megnyerték a második negyedet. 

A nagyszünet után is folytatódott az adok-kapok, a fiatal vendégcsapat játékosai gyakran tudtak tisztán dobni a hárompontos vonalon kívülről, s dobásaik rendre a kosárba találtak. Valamelyest a befejező negyedben javult fel a hazaiak védőjátéka, ekkor sikerült 30 pontra tornászni az előnyüket. Ezzel együtt: a kapott 86 pont komoly védekezésbeli problémákra utal.

Vélemények: Völgyi Péter, a Zalakerámia ZTE vezetőedzője: – Magabiztos játékkal fölényes győzelmet arattunk. A dobott kosarakkal elégedett vagyok, a kapottakkal már kevésbé. A találkozó jól szolgálta a Falco elleni rangadóra való felkészülést.

Kovács László, az EnterNet-NTE Hegyvidék vezetőedzője: – Már az első negyedben eldőlt a mérkőzés kimenetele. Úgy vélem, a folytatásban fiatal csapatom partiban volt. Megyünk előre, építjük a csapatot.

Tartalom megosztása: