keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Sokan neveztek 2016-os évi duatlon bajnokságra

Zalaegerszeg címer
Hírek

Sokan neveztek 2016-os évi duatlon bajnokságra

2016 szeptember 28 - szerda
A Zalaegerszegi Triatlon Klub szeptember 24-én rendezte a Zala Megye 2016. évi nyílt duatlon bajnokságát és a Diákok 2016. évi Zala Megyei Olimpiáját.

A verseny helyszínének az Aquapark adott otthont, ahol már reggel 8 órakor gyülekeztek kicsik és nagyok, megyén belülről és kívülről. A versenyre nagy létszámban érkeztek diákok, Keszthelyről, Nagykanizsáról, Nagyatádról. A rendezvény szép időben és jó hangulatban zajlott le, ahol öt korcsoportban és egy nyílt kategóriában hirdettek bajnokokat.

Az I. korcsoportban a nőknél másik helyen végzett Szűcs Borbála, míg a fiúknál harmadik Csatlós Gellért. A II. korcsoportban a lányoknál első helyen ért célba Bruchner Regin megelőzve csapattársát Szabó Lénát. A csapatversenyt nőknél a zalaegerszegi Liszt Ferenc Ált. Iskola nyerte. A IV. korcsoportban a nőknél a hazaiak tehetsége Németh Panna lett az első, megelőzve az egerszegi Bota Kamillát. A hölgyek csapatversenyét Ady Endre Gimnázium nyerte. Az ötödik korcsoportban a fiúknál a Zalatriatlonos Németh Levente győzött. A spirnt, azaz nyílt futamban Pulai Dorottya nyert, míg a fiúknál Bíró Erik egy második és Pintér Krisztián egy harmadik helyet gyűjtött be.

-i-

 

Tartalom megosztása: