keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Sopron-ZTE 0-1(0-0)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Sopron-ZTE 0-1(0-0)

2005 augusztus 20 - szombat
Sopron, 3000 néző. NB-I. bajnoki labdarúgó-mérkőzés.
Játékvezető: Bede. Asszisztensek: Vámos, Szalai.
Góllövő: Kocsárdi 47.
Sárga lap: Costisor 6., Demjén 27., Józsi 31., Kocsárdi 41., Lazic 54., László 76.
Sopron: Balogh J. – Bagoly, Ibric, Costisor, Hanák – Demjén, Lazic, Vén, Horváth A. (Fehér 7., Csordás 66.) – Cotan, Fülöp (Cigan 46.). Vezetőedző: Csank János.
ZTE: – Varga Z. – Kocsárdi, Sebők V., Csóka, László – Kriston, Kaj, Józsi (Nagy L. 75.), Koplárovics – Balogh Cs. (Kozmér 62.), Spasuljevic (Radu Sabo 82.). Vezetőedző: Dajka László.

Közepes színvonalú mérkőzés, főleg az első félidőben meddő soproni mezőnyfölény kevés helyzettel, egy remek Kocsárdi-gól – tömören így lehet jellemezni a hűség városában lebonyolításra kerülő találkozót. A tartalékosan felálló ZTE jól megszervezte védelmét, kontráiból egy bejött, s ez elegendő volt a három ponthoz. Ez a mérkőzés is ékes példája annak, hogy a hazai élvonalban kevés az átlagosnál jobb játékerőt képviselő csapat, azaz bármi megtörténhet. A ZTE megfelelő odafigyeléssel, hozzáállással az élmezőnyben végezhet.

Vélemények:
Dajka László, a ZTE vezetőedzője: – A hazaiak nem tudtak mit kezdeni szervezett védekezésünkkel. Tipikus egygólos mérkőzés volt, örömünkre azt a bizonyos egy találatot mi értük el, így három ponttal távozhattunk.
Kocsárdi Gergely, a ZTE csapatkapitánya: – Nehéz mérkőzés volt, de mi erre is számítottunk. Az első félidőben inkább a hazaiaknak voltak helyzetei. A szünetben a mester arra kért bennünket, hogy a támadásban bátrabbak legyünk. A gólomnál a Józsi Gyuritól kapott labdát nagyszerűen sikerült eltalálnom.  Nagyon örülök, hogy a találatom 3 pontot ért.
Németh Ottó technikai vezető: – Rendkívül szervezett játékkal egy küzdelmes mérkőzésen Kocsárdi bombagóljával 3 pontot szereztünk.
Koplárovics Béla, a ZTE játékosa: – Nagyon megszerveztük a védekezésünket ezen a találkozón, ezt kérte tőlünk Dajka László is. A soproniaknak kialakított lehetősége nem is volt, csak a mi hibánkból tudtak egy-kétszer helyzetbe kerülni. Úgy érzem, a játék képe alapján egygólos győzelmünk megérdemelt.

Tartalom megosztása: