keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Sopronban vendégeskedik a ZTE FC

Zalaegerszeg címer
Hírek

Sopronban vendégeskedik a ZTE FC

2016 október 14 - péntek
A hétvégén folytatódik a Merkantil Bank NB II-es labdarúgó bajnokság, amelynek 13. fordulójában október 16-án vasárnap a Sopron vendégeként szerepel a ZTE FC.

A magyar válogatott VB selejtezőinek okán keletkezett bajnoki szünetet a gyakorlásnak szentelte Csató Sándor együttese. Az elmúlt szombaton a Budapest Honvéd vendégeként zártkapus meccset játszottak a csapatok, ahol a taktikai gyakorlásnak, benne a támadásvezetés és a védekezésnek szenteltek időt. Mindkét csapat több játékost is bevetett a találkozón, melyen a fővárosiak nyertek 4-1-re.

Az MLSZ-ben megtartották a Magyar Kupa 7. körének sorsolását, ahol a ZTE FC a Bács-Kiskun megyei I. osztály 2. helyén álló Duna Aszfalt TVSE ellen játszik majd. A mérkőzések hivatalos játéknapja október 26. szerda. A bajnokin a jelenleg 10. Sopron lesz a zalaiak ellenfele, akik szinte hasonló mutatóval rendelkeznek és mindössze egy ponttal vannak lemaradva ellenfelükkel szemben. Így igazi rangadóra van kilátás vasárnap 17 órától.

A megyeszékhelyi labdarúgó klubbal kapcsolatos érdekes hír, hogy Csóka Dániel, a kék-fehérek U17-es válogatott fiatal labdarúgója meghívás és edzési lehetőséget kapott egy hétre az angol Premier Liga egyik TOP csapatához, a Chelsea FC-hez. A szombatig tartó összetartáson a világ minden részéről kiválogatott, legtehetségesebb fiatal játékosok között mutathatta meg tehetségét a labdarúgó. A program szerint négy edzésen és egy tétmérkőzésen teszik próbára a ZTE játékosát.

Jóna István

Tartalom megosztása: