keresés a weboldalon

Sportkomplexumot avattak (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Sportkomplexumot avattak (Videó)

2019 május 13 - hétfő
A ZTE FC már az utolsó hazai mérkőzése előtt megkezdte az ünneplést, ugyanis egy új képességfejlesztő sportkomplexumot adtak át vasárnap délután.

250 millió forintot fordítottak a ZTE Aréna mögötti edzőterület felújítására. Ez a sportkomplexum szorosan kapcsolódik a csapat háza táján történt infrastrukturális fejlesztésekhez – tájékoztatott Végh Gábor, a ZTE FC tulajdonosa.

Az atlétikai-technikai erősítő centrumot a felnőtt- és utánpótláskorú labdarúgók mellett az atléták és több sportág képviselői is birtokba vehetik majd – mondta Vigh László országgyűlési képviselő, miniszteri biztos.

Sokan és sokat dolgoztak azért, hogy ma a ZTE bajnoki címet ünnepelhet és azért is, hogy ilyen sportlétesítményeket avathatunk Zalaegerszegen – fogalmazott beszédében Balaicz Zoltán polgármester.

A képességfejlesztő sportcentrum egyik megálmodója Simon Balla István atléta, a ZTE egykori edzője volt. Tiszteletére az ünnepségen emléktáblát avattak.

Gy.A./P.B.

Fotó: Szekeres Péter

 

Győzelemmel ünnepeltek 

Egész napos ünnepre várta a szurkolókat vasárnap a ZTE futball klub vezetése. Ennek megkoronázása az NB II-es bajnokcsapat utolsó hazai mérkőzése volt. A kék-fehérek a 37. fordulóban a Monor együttesét fogadták.

 

Forrás: Zalaegerszegi Televízió


 

 

Tartalom megosztása: