keresés a weboldalon

Sportszerek ajándékba

Zalaegerszeg címer
Hírek

Sportszerek ajándékba

2010 január 07 - csütörtök
Közel 300 ezer forintot kapott ajándékba a Kertvárosi Általános Iskola a gyermeklabdarúgó szövetségi tagság, illetve futball kupa rendezés okán. A pénzből vásárolt sportszerek, többségében labdák, január 6-án érkeztek meg az iskolába, melyeket fogyóeszközök lévén, folyamatosan állítanak használatba a tanórákon, délutáni foglalkozásokon és edzéseken.

– Tavaly négy csapattal vettünk részt a szövetség tornáján, eredményesen, hiszen a lányok az országos döntőbe jutottak. A tagságot, a résztvevők számától függően honorálta a szövetség 125 ezer forint támogatással, mely összegből bármit lehetett vásárolni, mely a testnevelés oktatás hatékonyságát növeli – mondta Fodor László testnevelő, edző.

Majd hozzátette, ezen kívül számos kupára is neveztek a focisták, amellett, hogy az iskola maga is szervezett ilyen tornát. Ezt az aktivitás honorálta a város vezetése pénzbeli támogatással. A kapott összegből a Liszt-iskola is részesül, bár ott a közelmúltban az alapítvány segítette 100 ezer forinttal a testnevelési eszközök beszerzését.

(Zala-Lap, B. K.)

Tartalom megosztása: