keresés a weboldalon

Strandnyitás (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Strandnyitás (Videó)

2016 június 17 - péntek
Megkezdődött a szezon a Gébárti strandon is. A hivatalos megnyitón felavatták a létesítmény új büféjét és megáldották a kiváló minőségű vizet. A rendezvényt az Albatrosz táncegyüttes felvonulása színesítette.

A megnyitón részt vevő Balaicz Zoltán polgármester a jövőbeni fejlesztésekről számolt be. Mint mondta: több mint 400 millió forintból újul meg a Gébárti-tó környezete. Az uniós forrásból például rendbe hozzák a régi hidat, emellett egy újat is építenek, játékelemeket telepítenek, illetve csónakkikötőt alakítanak ki. A tervek szerint a vízpartot egy kerékpárút köti majd össze a belvárossal. Fejlesztésekből idén sem volt hiány – hangsúlyozta Tóth István, az Aquatherma Termálfalu és Kemping szolgáltatási- és marketingigazgatója.


A fürdőzők már birtokba vették a Gébárti strandot.

A legbátrabbak a hűvös víz ellenére csobbantak is. Így volt ezzel Mike Mátyás is, aki a nyári szünetet itt a vízparton kezdte.


A létesítmény minden nap 10 és 19 óra között várja vendégeit. Jó hír, hogy az Egerszeg Kártyával rendelkezők kedvezményes áron válthatnak jegyet ezután is.

V.D./P.B.

Tartalom megosztása: