keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Súlyos baleset

Zalaegerszeg címer
Hírek

Súlyos baleset

2005 január 07 - péntek
Tegnap délelőtt egy súlyos sérüléssel járó közlekedési baleset történt a Göcseji út és Köztársaság út kereszteződésében.

A kereszteződéshez érve felnézett a forgalom irányító lámpára a gépjármű vezetője, de nem a saját sávjában lévő lámpát vette figyelembe, hanem a jobb sávban haladó gépjárművekét, így a tilos jelzés ellenére behajtott a kereszteződésbe és összeütközött a Göcseji úton szabályosan közlekedő Lada típusú személygépkocsival. A Tilos jelzésen áthaladó Suzuki az ütközés következtében a Strand előtt lévő jelzőtáblának ütközött, és megpördült. A Ladában senki nem sérült meg, míg a Suzukit vezető úr súlyos sérüléssel járó csuklótörést szenvedett.

További rendőrségi hírek

Délután a Zalaegerszeg Pózvai kavicsbányánál lévő faházba hatolt be ismeretlen elkövető. A magántulajdonban lévő házból a hívatlan látogató eltulajdonított egy fűkaszát, flexet és több horgászbotot. Nem elégedett meg a zsákmánnyal így betört a mellette lévő másik faházba is, onnét ágyneműket, szerszámokat tulajdonított el.
A két betörés során több mint félmillió forint kár keletkezett, de a rongálási kár is meghaladja a százezer forintot.

Már a második alkalommal nézik tekepályának a gépjárművezetők a közutat. Feltehetően ittas volt az a Suzukit vezető férfi, aki a Zalaegerszeg Kossuth út 52 szám alatti parkolóban több gépjárműnek nekiütközött menet közben. Hogy súlyosabb esemény nem történt, az a bejelentésnek köszönhető amit az állampolgárok tettek. A gépjármű vezetőjét vérvételre előállították, ellene eljárás indul.

Tartalom megosztása: