keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Súlyos vereség – kérdőjelekkel

Zalaegerszeg címer
Hírek

Súlyos vereség – kérdőjelekkel

2007 április 28 - szombat
Vasas – ZTE 4-0 (2-0)Budapest, Illovszky Rudolf-stadion, 500 néző. NB-I. bajnoki labdarúgó-mérkőzés. Jv.. Fábián. Asszisztensek: Pápai, dr. Varga. Góllövők: Lázok (20., 69.), Németh N. (28.), Kincses (64.). Sárga lap: Kocsárdi (22.), Fehér (37.), Simonfalvi (45.), Waltner (49.). Piros lap: Molnár B. (21.).Vasas: Németh G. – Balog, Kovács G., Pandur,Kiss K. – Kincses, Pintér, Fehér Z. (Bali 65.), Németh N. (Mundi, 80.) – Lázok, Piller (Nagy T. 57.). Vezetőedző: Mészöly Géza.ZTE: Lipcak – Kocsárdi, Botis (Csóka 25.), Máté, Kádár – Simonfalvi (Tóth Z. 58.), Nagy L., Molnár B., Józsi – Waltner, Dovicsovics (Dianu 30.). Vezetőedző: Nagy Tamás.

Nehéz erről a mérkőzésről elfogulatlan véleményt mondani. Egy biztos: több vitatható játékvezetői ítélet mellett Molnár Balázs kiállítása jelentősen közrejátszott az eredmény alakulásában. A ZTE ezt követően fokozatosan összezuhant, egy pillanatig sem volt egyenrangú ellenfele a hazaiaknak.

Vélemények:
Németh O., a ZTE technikai vezetője: – A Vasas két vitatható góllal szerzett előnyt, ráadásul Molnár Balázst kiállította a játékvezető. Az első félidőben még tartottuk magunkat, de a második 45 percben teljesen szétesett a csapat.
Kocsárdi Gergely, a ZTE csapatkapitánya: – Az első 20 percben passzívak voltunk. A Vasas vezető gólját követően odamentem Balázzsal a játékvezetőhöz reklamálni. Esküszöm, nem sértettük meg a játékvezetőt, mégis én sárga, Balázs pedig piros lapot kapott. Tíz emberre fogyatkozva főleg a második félidőre fáradtunk el. Sajnálom, hogy így sikerült ez a mérkőzés.
Molnár Balázs, a ZTE játékosa: – Az első hazai találatot követően csak annyit mondtam a játékvezetőnek, hogy miért sárga ez spori? Ezt követően nekem felmutatta a piros lapot.
Nagy Lajos, a ZTE játékosa: – Gyengén játszottunk. Annak ellenére megérdemelten nyert a Vasas, hogy jogtalan volt a kiállítás és vitatható gólokat szereztek az angyalföldiek. (Zala-Lap Kft.)

Tartalom megosztása: