keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Szekeres Imre Egerszegen

Zalaegerszeg címer
Hírek

Szekeres Imre Egerszegen

2005 február 03 - csütörtök
Szekeres Imre, az MSZP elnökhelyettese tegnapi zalai látogatásán elmondta: a 2006-os választásokig az MSZP vezetői végig látogatják a választókörzeteket, és helyi szervezetekkel egyeztetve igyekeznek olyan jelölteket állítani, akik nyerhetnek.

A sajtótájékoztatón a politikusok felelősségéről is beszélt, és a A Fidesz vezetőit vádolta, akik – szerinte – valótlanságot állítva hátrányos helyzetbe hozzák az országot. Az elnökhelyettes szerint az ellenzéki párt letagadja az uniós források 90 százalékát, ezzel kárt okoznak az országnak. Miközben 200 milliárd forintnyi értékű projekt van lekötve, ezzel Magyarország az első helyen áll a frissen csatlakozott országok rangsorában. Az EU-s támogatások a megvalósulás folyamatában érkeznek meg hazánkba.
A Nemzeti Fejlesztési tervről elmondta, hogy annak főcélja, az emberek életszínvonalának az emelése. Egy újfajta úgynevezett Marsall terv, személyenként 3,5 millió forintos fejlesztést jelentene. Reméli elképzelésük megvalósul, így nagy mértékben javulhat hazánkban az emberek életszínvonala.

Tartalom megosztása: