keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Személyi döntések

Zalaegerszeg címer
Hírek

Személyi döntések

2009 május 25 - hétfő
Nyolc intézménybe választott igazgatót legutóbbi ülésén az egerszegi képviselő-testület. Négy oktatási intézményben az eddigi vezetők (egyedüli pályázóként) kaptak bizalmat. Így Rozmán Sándor (Deák-Széchenyi Szakközép- és Szakiskola), Mátai Ferenc (Landorhegyi és Pais Általános Iskola), Győrffyné Könczöl Tímea (Pálóczi Művészetoktatási Intézmény), és Hanzséros Alajos (Kertvárosi Általános Iskola).

A Belvárosi I. számú Integrált Óvoda vezetőjévé Horváthné Ambrus Mariannát választották, a Kölcsey-gimnáziumot, pedig Szűcs Gergely vezeti a következő öt évben. Mindkettőjük elődje nyugdíjba vonult.

Két intézményben volt kettős jelölés. A Ganz-Munkácsy Szakközép- és Szakiskolában az eddigi igazgató, Baján Antal nem kapta meg a közgyűlés többségének szavazatát, őt Vargáné Bérczes Bernadett követi az igazgatói poszton.

A Városi Középiskolai Kollégium vezetésével pedig Sümegi Lászlót bízták meg, ő kapta meg a képviselők szavazatinak többségét Kasz Ildikóval szemben.

Ugyancsak az oktatáshoz kapcsolódó döntés, hogy az önkormányzat együttműködési megállapodást köt a Nyugat-Magyarországi Egyetemmel. Ezután a soproni székhelyű intézmény veszi át a mechatronikai képzést a Budapesti Műszaki Egyetemtől.

(Zala-Lap, V. Zs.)

Tartalom megosztása: