keresés a weboldalon

Szépkorúak köszöntése (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Szépkorúak köszöntése (Videó)

2015 április 23 - csütörtök
Szépkorúakat köszöntött a város. Az önkormányzat nevében Sándor Erzsébet aljegyző és Zimborás Béla a humánigazgatási osztály helyettes vezetője ajándékot nyújtott át a 90 éves Molnár Istvánnénak és az úgyszintén 90 éves Simon Eleknek.

Molnár Istvánné családi körben ünnepelte 90. születésnapját. Fiatal lányként átélte a világháborút, ennek ellenére szívesen gondol ifjúságára. Férjét egy május elsejei mulatságon ismerte meg, egy gyermekük született. Manapság unokái és dédunokája körében érzi legjobban magát. A család szeretete és összetartó ereje a legnagyobb boldogsága. Szabadidejében szívesen olvasás, varr, és rendszeresen hallgatja a napi híreket.

Simon Elek Kustánszegen született. A paraszti élet, a népi értékek meghatározóak voltak számára. Több népi íróval, így Illyés Gyulával és Veres Péterrel is találkozott. 1966-ban költözött Zalaegerszegre, a Zala Megyei Moziüzemi Vállalatnál dolgozott, innen ment nyugdíjba.

Sándor Erzsébet aljegyző és Zimborás Béla a humánigazgatási osztály osztályvezető helyettese mindkét ünnepeltet megajándékozta és átadták az Orbán Viktor miniszterelnök által aláírt oklevelet is.

 

DZsu./T.S.

Fotó: Seres Péter

Tartalom megosztása: