keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Szeptember 6-án láthatják a szurkolók először a ZTE KK csapatát

Zalaegerszeg címer
Hírek

Szeptember 6-án láthatják a szurkolók először a ZTE KK csapatát

2016 augusztus 25 - csütörtök
Július végén kezdte meg a felkészülést a Zalakerámia ZTE KK férfi kosárlabdacsapata a 2016/2017-es szezonra.

A játékosok fokozatosan csatlakoztak a kerethez. Voltak, akik a válogatottban- U20-as, felnőtt- kontinenstornán és felkészülésen, volt, akik a B33 sorozatban képviselték a magyar színeket. Így a teljes magyar keret, csak augusztus harmadik hetétől ált rendelkezésére Bencze Tamásnak.

A szakvezető elmondta, hogy nem a klasszikus alapozást végzik a fiúk, hiszen szinte mindenki edzésben maradt a nyáron, így a fizikális állapotuk szinte egyforma. Természetesen az erőnléti feladatok azért szerepelnek a programban, de főleg a labdás edzések vannak túlsúlyban a felkészülés jelen szakaszában.

A keret szeptember elsején lesz teljes, amikor csatlakozik a magyar játékosokhoz a három légiós Devon Moore, Adomas Drungilas és Emmanuel Ubilla. Szurkolóink által is nagyon várt bemutatkozásra szeptember 6-ig kell várni, amikor az NB I-es újonc Vasas együttesét látják vendégül a kék-fehérek.

Még azon a hétvégén Oberwartban vesznek részt egy kétnapos tornán. Szeptember 13-án viszonozzák a Vasas látogatását, majd szeptember 16-17-én Sopronban egy nemzetközi tornán szerepelnek majd. Ezt követi a hagyományos nemzetközi Göcsej Kupa szeptember 23-24-én és végül október 1-én a Kaposvárt fogadják a szezon főpróbáján.

-i-

Tartalom megosztása: