keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Szer-telenül (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Szer-telenül (Videó)

2016 november 22 - kedd
Szer-telenül címmel rajzpályázatot hirdetett a Göcsej Alkoholmentes Klub középiskolások részére. A beérkezett alkotásokat hétfő délután értékelték és mutatták be az Art moziban.

Az eredményhirdetésre zsúfolásig megtelt a mozi vetítőterme. Az ifjúsági védőnők javaslatára még a nyáron hirdette meg a klub a versenyt. A helyi középiskolákból négy intézmény gondolta úgy, hogy részt vesz a megmérettetésen. A zsűri Berta Kiara alkotásait ítélte a legjobbnak, ő a későbbiekben is komolyabban szeretne foglalkozni a rajzolással.

A Göcsej Alkoholmentes Klub közel négy évtizedes fennállása alatt már korábban is megszólította a fiatalokat. Húsz évvel ezelőtt 15 éven át szervezett az ifjúságnak összejöveteket és segítő foglalkozásokat. Több alkalommal országos találkozót is rendeztek – tájékoztatott Fekécs Imre tiszteletbeli elnök.

Néhány év kihagyás után most a szervezők ezzel a rajzpályázattal szerettek volna újra a fiatal korosztály felé fordulni. Terveik szerint a benyújtott közel harminc alkotást kiadvány formájában középiskolákba juttatják majd el. Emellett hetente egyszer újra foglalkozásokra várják az érdeklődőket a Szenvedélymentes Klubba.

M.E./P.B.

Tartalom megosztása: