keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Szerelmes randevúztak Zalaegerszegen (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Szerelmes randevúztak Zalaegerszegen (Videó)

2011 február 15 - kedd
Zalaegerszeg egy szerelmes város. Pontosabban fogalmazva a szerelmesek városa. A Családi Intézet ugyanis már 6. alkalommal rendezett rendhagyó Szerelmes randevút, óriási sikerrel. Ifjú párok, örök álmodozók gyönyörködhettek és válogathattak az esküvői kellékek között, amelyekből akadt szép számmal. Romantikus esküvő keretén belül bepillanthattak egy szertartásba, a vállalkozó kedvűek pedig megtanulhatták a keringő alaplépéseit is.

A Szerelmes randevú ismét bőséges ötletet kínált az ifjú pároknak. Idén limuzinokban és oldtimerekben is gyönyörködhettek a párok, lehetőség szerint ki is bérelhették azokat. Akik eddig még nem tették meg, akár helyben is kiválaszthatták mennyasszonyi ruhájukat.

Gálik Ildikóval és Fűzi Gáborral a rendezvényszervezők pultjánál találkoztunk. Májusban mondják ki a boldogító igent. Ildikó egy hasonló fővárosi rendezvényen már megtalálta a ruháját. A szerelmes randevúra azért jöttek, hogy párjának, Gábornak is kiválasszák az alkalomhoz illő öltönyt. Mint elmondták, hasznos ötleteket merítettek a Család Intézet előadásaiból és a rendezvényszervezők is segítségükre voltak.

A szerelmesek megtanulhatták a keringő alaplépéseit, kóstolhattak a somlói Nászéjszakák borából, rendezvényszervezők segítségével tervezhették meg a nagy napot. Közel félszáz szolgáltató ajánlataiból választhattak az ifjú párok. A házasságok első napjának sikeréhez tehát minden adott. Kívánjuk, hogy a folytatás is sikeres legyen, szeretetben, békességben, egészségben, Zalaegerszegen.

 DZsu/T.S.

Tartalom megosztása: