keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Szerencsés góllal ismét az élen

Zalaegerszeg címer
Hírek

Szerencsés góllal ismét az élen

2006 október 31 - kedd
ZTE-Vasas 1-0 (0-0)
Zalaegerszeg, 4500 néző. NB-I. bajnoki labdarúgó-mérkőzés. Játékvezető:
Solymosi. Asszisztensek: Kovács P., Takács. Góllövő: Fehér Z. (58., öngól)
Sárga lap: Nagy Zs. (12.), Németh N. (22.), Pandur (30.), Ljubojevics (89.).
ZTE: Kampa – Kocsárdi, Sebők V., Botis, Máté – Lendvai, Ljubojevics, Nagy
L. (Franciskovics 77.) , Józsi (Tóth Z. 46.) – Ferenczi, Sebők J. (Waltner
61.). Vezetőedző: Simon Antal.
Vasas: Németh G. – Fehér, Pandur, Unierzyski, Tóth A.- Kincses, Kiss K.
(Majoros 65.), Ködöböcz ( Odrobéna 78.) Németh – Lázok, Nagy Zs. (Bali
65.). Vezetőedző: Mészöly Géza.

Maradjunk annyiban, nem ez volt az idény legszínvonalasabb mékőzése. Azonban nyertünk, s ismét a tabella élén a Zete. Hogy a három pont sorsát eldöntő találat nem egerszegi játékos nevéhez fűződik, s olyan elképesztő öngól volt, amilyet ritkán lehet látni még a mi bajnokságunkban is? Nos, ezt egy hét múlva már senki nem emlegeti majd. A tamáskodóknak pedig annyit: ha valaki győzelmet érdemelt ezen a találkozón, az biztos nem a Vasas volt.

Vélemények:

Simon Antal, a ZTE vezetőedzője: – Az első félidőben több helyzetünk volt, ha a büntetőt értékesítjük, akkor egészen másképpen alakul a mérkőzés. A szünet után szerencsés góllal szereztük meg a vezetést, de a mérkőzés összképe alapján megérdemelten nyertük meg a találkozót.

Mészöly Géza, a Vasas vezetőedzője: – Bosszús vagyok, mivel ebben a találkozóban sokkal több volt. Jól lezártuk a területet, így a ZTE előtt kevés lehetőség adódott. Igaz, mi sem tündököltünk támadásban, de kis szerencsével elhozhattuk volna egy pontot.

Sebők József, a ZTE játékosa: – Tipikus egygólos mérkőzés volt. Szerencsés találattal nyertünk. Kellemesen csalódtam a Vasasban.

Tóth Zoltán, a ZTE játékosa: – Gyengébben játszottunk, mint a korábbi fordulók során. A helyzetek alapján azonban győzelmünk megérdemeltnek mondható, bár szerencsés körülmények között született meg győztes gólunk.

Tartalom megosztása: