keresés a weboldalon

Aláírta hagyományos névadó szponzori szerződését a Zalaszám Informatika Kft. és a Zalaegerszegi Atlétikai Club

Zalaegerszeg címer
Hírek

Aláírta hagyományos névadó szponzori szerződését a Zalaszám Informatika Kft. és a Zalaegerszegi Atlétikai Club

2024 február 20 - kedd
Aláírta hagyományos névadó szponzori szerződését a Zalaszám Informatika Kft. és a Zalaegerszegi Atlétikai Club. Ezt az együttműködést Immár 20. alkalommal újították meg. A felek közös célja, hogy a jövőben is minél több fiatallal ismertessék meg a sportágat.

Szász András, a Zalaszám Informatika Kft. ügyvezetője hangsúlyozta: a Zalaegerszegi Atlétikai Club napi szinten több száz gyerek sportolását teszi lehetővé – mások mellett ezért tartják fontosnak az egyesület támogatását.

Bella Attila, az Atlétikai Club ügyvezetője szerint egyedülálló a magyar atlétikában az ilyen hosszútávú támogatói együttműködés. Céljuk olyan ösztöndíjrendszer kialakítása, ami segíti az atléták helyben maradását. Megköszönte a névadó cég, valamint az önkormányzat idei emelt összegű támogatását, illetve Vigh László országgyűlési képviselő lobbitevékenységét. Balaicz Zoltán polgármester a vállalat és a sportegyesület érdemeit méltatva bejelentette: a város idén 15 millió forinttal segíti a működésüket.

Kozáry Ágnes, Zalaegerszeg első olimpikonja, a Zalaszám ZAC elnöke terveikről is beszélt.

A sajtótájékoztatón kiemelték: Muszil Ágnes, az egyik legígéretesebb sportolójuk múlt szombaton megszerezte élete első országos magyar bajnoki címét. Az ő sikere is bizonyíték a helyi atlétika magas színvonalára.

S.A./E.K.

Képgaléria


További hírek, aktualitások az Egerszegi Hírek oldalon olvashatók.

Tartalom megosztása: