keresés a weboldalon

Szerződést hosszabbítottak (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Szerződést hosszabbítottak (Videó)

2015 július 10 - péntek
Harmadik alkalommal hosszabbította meg támogatói szerződését a TRIÓ Egerszeg Kft. a Zalaegerszegi Tájékozódási Futó Clubbal. A 2016. június 30-ig szóló együttműködést Simon Zoltán a cég ügyvezetője és Fehér Ferenc a ZTC elnökhelyettese írta alá.

A klub 2013 júliusától viseli a támogató TRIÓ Egerszeg Kft. nevét. Simon Zoltán, a vállalkozás ügyvezetője szerint a sportolók sikeresek, jó eredményekkel büszkélkedhetnek, s ezért hosszabbították meg most is együttműködésüket.

A Zalaegerszegi Tájékozódási Futó Club 1992-ben alakult. Mára már csaknem 90 taggal működik, köztük hetvenen versenyszerűen űzik a tájfutást. Fehér Ferenc, a klub edzője egyaránt büszke az utánpótlás, a felnőtt és a szenior megmérettetésben induló sportolókra, mivel egyre jobb eredményeket érnek el.

Balaicz Zoltán polgármester szerint a klub az elmúlt években nagyon jelentős sikereket ért el, főként az utánpótlás-nevelés terén. Elmondta azt is, hogy a városvezetés nagyra értékeli, hogy a ZTC a fiatalokra koncentrál, s a gyerekeket próbálja megnyerni a sportnak.

Ennek fejében – az ígéretek szerint – a ZTC vezetése továbbra is kiemelt figyelmet fordít a különböző rendezvények és versenyek megszervezésére, illetve lebonyolítására.

V.D./T.S.

Tartalom megosztása: