keresés a weboldalon

Szezonértékelő (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Szezonértékelő (Videó)

2015 szeptember 16 - szerda
Az elmúlt 10 év harmadik legjobb szezonját zárta idén az AquaCity Vízicsúszda- és Élménypark. A létesítmény egyebek mellett a hétvégi programok, a nyári táborok és az új mobil alkalmazás miatt lett ennyire sikeres. Népszerűnek bizonyult a városi strand is, ami négy éves szünet után idén nyáron nyitotta meg kapuit a látogatók előtt.

Az augusztus 6-tól igénybe vehető Városi Strand beváltotta a hozzáfűzött reményeket – értékelt Balaicz Zoltán polgármester. Mint mondta, nem a haszonszerzés volt a cél, mégis sikerrel zárult a szezon. Ide szeptember elsejéig 2500-an látogattak el.


Az AquaCity-ben több mint 84 ezer vendég keresett kikapcsolódási lehetőséget. A fürdőzők – a korábbi évekhez képest – átlagosan 13-15 százalékkal olcsóbban válthattak jegyet. Az árcsökkentés ellenére is kiemelkedő volt az idei nyár. Erről Bánhegyi Péter, az Egerszegi Sport és Turizmus Kft ügyvezetője adott tájékoztatást, aki hozzátette, hogy ez egyebek mellett a teltházas gyerektáboroknak és az egyéb hétvégi szórakoztató programoknak volt köszönhető.


A jövő nyarat illetően jó hír, hogy mind a két strandon lesznek fejlesztések. Ezen kívül az üzemeltető Egerszegi Sport és Turizmus Kft. az ideinél is több programmal várja majd a vendégeket.

V.D./I.G.

Tartalom megosztása: