keresés a weboldalon

Szezonnyitó a női kosarasoknál (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Szezonnyitó a női kosarasoknál (Videó)

2013 augusztus 08 - csütörtök
Augusztus 5-én kezdte meg a felkészülést a ZTE NKK női kosárlabda csapata a következő bajnoki szezonra. A célokról, és a játékoskeretben történő változásokról sajtótájékoztató keretében számoltak be a klub elöljárói.

A 2013/2014-es szezonban változások lesznek a női kosárlabda bajnokság lebonyolításában. Öt magyar csapat, öt másik szlovák együttessel a Magyar-Szlovák Bajnokságban kezdi meg az alapszakasz küzdelmeit. A többi hazai gárda- így a ZTE NKK is- a hagyományos magyar NB I-ben szerepel, és majd a középszakasz során találkozik a Magyar-Szlovák Bajnokságból érkező legjobb magyar gárdákkal- tudtuk meg Tóth Lászlótól, a ZTE NKK ügyvezetőjétől.


A bajnokság mellett a játékoskeretben és történetek változások a nyári szünet alatt. Távozott az együttestől az amerikai Alexandra Gensler, Czank Tímea és Vida Anna, Szélesy Judit pedig anyai örömök elé néz, így ő is kihagyja a teljes idényt. Gáll Tamás vezetőedző reményei szerint azonban az új érkezők pótolni tudják majd a rutinos kosarasokat.


A ZTE NKK célja a szerény anyagi lehetőségekhez mérten a minél eredményesebb szereplés. Ez számokban az 5-8. hely megszerzését jelentené.
Gy. M./N.G.

Tartalom megosztása: