keresés a weboldalon

Szezonnyitó a ZTE női kosarasainál (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Szezonnyitó a ZTE női kosarasainál (Videó)

2012 szeptember 06 - csütörtök
Sajtótájékoztatón ismertették a ZTE női kosárlabda klub következő évadjának terveit, és bemutatták a csapat új játékosait is. Hárman ugyanis búcsúztak az együttestől. A csapat szeptember 28-29-én részt vesz a hagyományos Göcsej Kupán, első bajnokiját pedig október 3-án vívja a Pécsi 424 csapatával.

Tavaly csak egy hajszálon múlott a bronzérem – de a klub és a lányok nem adják fel.

Az új évadban – a három rutinos távozó játékos helyett – idegenlégiósok érkeztek: az amerikai Alex Gensler – aki először játszik Európában -, a moldáviai Irina Michailova és a magyar Czank Tímea. Gáll Tamás vezetőedző szerint a csapat erősebb lehet az új játékosokkal.

A klubvezetés azt várja a csapattól, hogy a korábbi évek színvonalán szerepeljen – Tóth László ügyvezető szerint esély van a harmadik-ötödik hely elérésére.

Bár az együttest nem a város, hanem a Zala Volán tartja fenn, működését milliókkal segíti Zalaegerszeg önkormányzata. Balaicz Zoltán alpolgármester szerint a csapat kiemelkedő szerepet tölt be a város sportéletében.

A tájékoztatón bemutatták az egyesület új internetes honlapját is – a megújult, könnyen kezelhető felületen minden információt elérhetnek a sportrajongók ezen a web-címen: www.ztenkk.hu.

Fotó: ztenkk.hu

yr/N.G.

Tartalom megosztása: