keresés a weboldalon

Szezonnyitó az AquaCity-ben (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Szezonnyitó az AquaCity-ben (Videó)

2014 június 16 - hétfő
A változékony idő ellenére több ezer vendég váltott kedvezményes jegyet a megyeszékhelyi AquaCity szezonnyitó hétvégéjén. A zalaegerszegi fürdő fejlesztéseire idén 20 millió forintot költöttek. A szezon ebben az évben sem csak a medencékben kínál élményeket, hamarosan koncertek, sport és gasztronómiai programok várják a kikapcsolódni vágyókat.

A megnyitón a polgármester köszöntőjét követően a látogatók megismerkedhettek a vízi vidámpark idei arcával, Renkó Tamarával. A szezonkezdet immár hagyományos látványossága a cápadobálás most sem maradt el.

Gyutai Csaba polgármester azt mondta, az AquaCity tavaly Magyarország leglátogatottabb aquaparkja volt.

A zalaegerszegiek számára idén is lesznek jegykedvezmények, összesen mintegy 40 millió forint értékben.

Újdonság a fürdőzők számára, hogy a csúszdadomb tövében fitnessparkot alakítottak ki. Így aki erősödni szeretne, bátran kipróbálhatja ezeket a gépeket. A nyitást megelőzően pedig az ugrómedence elöregedett fa korlátjait időtálló alumíniumra cserélték. Mindezek mellett a biztonságra idén is nagy hangsúlyt fektettek.

Kugler László, az Egerszegi Sport és Turizmus Kft. ügyvezetője kiemelte, hogy a biztonsági rendszernek köszönhetően az elmúlt időszakban nem történt komolyabb sérülés.

Programokban idén sem lesz hiány: koncertek, sport és gasztronómiai események várják majd az
AquaCity-be látogatókat.

N.D./B.P.

Fotó: Seres Péter

Tartalom megosztása: