keresés a weboldalon

Szezonnyitó az AquaCity-ben (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Szezonnyitó az AquaCity-ben (Videó)

2013 június 14 - péntek
Szezonnyitó előtti sajtótájékoztatóra invitálták csütörtökön az AquaCitybe az újságírókat. Az ott elhangzottak szerint szombaton este 6-kor Delta koncerttel várják az idei első vendégeket. Másnap, vasárnap apák napját, apa-gyermek szépségversenyt, valamint sörivó versenyt rendeznek. A vendéglátók extra kedvezményekről is gondoskodtak. Ez azt jelenti, hogy ezen a hétvégén Egerszeg Kártyával 500, anélkül pedig 1000 Ft lesz a belépő. A születésnapjukon érkezők pedig egész évben 10 Ft-ért vehetik igénybe a szolgáltatásokat.

Az AquaCity városban betöltött szerepéről szólva Gyutai Csaba polgármester elöljáróban azt mondta: a létesítmény Zalaegerszeg turisztikai zászlóshajója, első számú reklámhordozója, ami különleges arcélt ad a városnak. Utalt arra is, hogy több tízmilliós nagyságrendű reklámelérést biztosít kül- és belföldön egyaránt. Így a városvezetés részéről a várakozások ennek megfelelően alakulnak.


Kugler László, az Egerszegi Sport- és Turizmus Kft ügyvezetője kiemelte: tavaly több, mint 91 ezer látogatót fogadtak, s idén az a céljuk, hogy ezt a számot túllépjék. Így ennek érdekében igazi vendégcsalogató programokról gondoskodtak.


A sajtótájékoztatón bemutatták Antal Krisztát, az AquaCity idei arcát is.

V.N./N.G.

Tartalom megosztása: