keresés a weboldalon

Színezhetnek (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Színezhetnek (Videó)

2016 szeptember 29 - csütörtök
Bemutatták a Tourinform Iroda új kiadványát. Ez egy színezőkönyv, melynek különlegessége, hogy Zalaegerszeg legfontosabb látnivalóit tartalmazza, s elkészítésében Tóth Norbert grafikus segédkezett.

Színeztek a gyerekek a Tourinform Irodában. A füzetben mindenki a számára legkedvesebb rajzot választotta. Így tett Kovács Anikó, Varga Dóri, és Katona Mór is.

Míg a gyerekek alkottak, addig ebben a teremben sajtótájékoztatót tartottak az újságíróknak. Pereszteginé Szabó Júlia, a Tourinform Iroda vezetője szerint a füzet készítői abban bíznak, hogy a kiadvány a zalaegerszegiek és az idelátogató turisták számára egyaránt hasznos lesz.

Balaicz Zoltán szerint ez egy játékos, ugyanakkor ismeretterjesztő könyv is, ami jól illeszkedik a megújult turisztikai koncepcióhoz. A polgármester örömmel számolt be arról, hogy 2014-hez viszonyítva 2015-ben 14 százalékkal több vendéget jegyeztek. A kereskedelmi és magánszálláshelyeken pedig közel húsz százalékkal emelkedett a vendégéjszakák száma.

Balaicz Zoltán szólt arról is: jövőre, a város első írásos említésének 770 éves évfordulója alkalmából megjelenik egy kibővített kiadvány Zalaegerszeg titkai címmel.

N.D./P.V.B.

Fotó: FOTO ZALAEGERSZEG

Tartalom megosztása: