keresés a weboldalon

Színházi nyár (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Színházi nyár (Videó)

2017 június 13 - kedd
Sajtótájékoztatón értékelték az Egerszeg Fesztivál rendezvényeit ma a Városházán. Az eseményen ismertették a Kvártélyház Szabadtéri Színház és a Zalaegerszegi Kortárs Művészeti Fesztivál idei programjait. Utóbbin egy a városról szóló egyedülálló darabot is bemutatnak majd.

A megyeszékhely első írásos említésének 770. évfordulója alkalmából több érdekesség várta az Egerszeg Fesztiválozókat. A testvérvárosi delegációktól és a látogatóktól érkező visszajelzések kivétel nélkül pozitívak voltak.

Balaicz Zoltán polgármester:

Idén ötödik alkalommal rendezik meg a Kortárs Művészeti Fesztivált. Az érdeklődők július első hetében több különleges előadást, köztük a Mindeki Egerszegre! című darabot láthatják. Ez nem csupán a városlakókhoz, hanem konkrétan róluk szól majd.

Gáspár Anna, a Manna Kulturális Egyesület elnöke:

A 11. évadát kezdő Kvártélyház újra műsorra tűzi majd a tavaly nagy sikert aratott Csárdáskirálynőt. A szabadtéri színház új bemutatóval is készül.

Tompa Gábor, a Kvártélyház Szabadtéri Színház Kft. ügyvezetője:

A lovagias ügyet először július 28-án, majd további öt alkalommal, Kálmán Imre klasszikusát pedig július 12. és 22. között tekinthetik meg a nézők.

K.Zs./P.V.B.

Tartalom megosztása: