keresés a weboldalon

Színművészek a Páholyban (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Színművészek a Páholyban (Videó)

2016 március 30 - szerda
Rudolf Péter és Nagy-Kálózy Eszter volt az Egerszegi Páholy beszélgetős műsor első vendége. A város és a Zsinagóga hagyományteremtő programjának célja a rendszeres és színvonalas kikapcsolódási lehetőség megteremtése. A rendezvény fővédnöke Balaicz Zoltán polgármester.

Személyes, bensőséges beszélgetések népszerű művészekkel –így mutatta be dióhéjban az év végéig 4 alkalommal jelentkező Egerszegi Páholy programsorozatát Flaisz Gergő, a Keresztury VMK igazgatója. Kedden este hazánk egyik legsokoldalúbb művészházaspárját Karáth Anita faggatta életútról, művészetről és családról. Rudolf Péter a fiatalok körében is elismert színművész-rendező, szinkronhangjával számtalan filmben találkozhatunk. Feleségével, Eszterrel jelenleg egy színházi darabban az És Rómeó és Júliában, valamint a Mindenből egy van című tévésorozatban is láthatjukőket.

A közönség az egyre vidámabb anekdoták mellett megtudhatta azt is, hogy a 26 éves harmonikus kapcsolat titka nemcsak a hasonló gondolkodás. A színész-házaspár felváltva segítette egymás szakmai fejlődését három gyermekük nevelése mellett.

A beszélgetést követően meglepetés várta a közönséget. A jól ismert Beugró című tévésorozatot felidézve hívták improvizációs játékra Rudolf Pétert a Zrínyi Gimnázium Szépirodalmi Műhelyének tagjai. Az Egerszegi Páholy következő vendége május 24-én Berecz András és a Dalinda Énekegyüttes lesz.

M.E./I.G.

Fotó: Seres Péter

Tartalom megosztása: