keresés a weboldalon

Szív Kupa (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Szív Kupa (Videó)

2017 január 03 - kedd
Nyolcadik alkalommal rendezik meg a Szív Szerszámsziget Labdarúgó Emléktornát Zalaegerszegen. A január elejére szervezett kupa baráti közösségeknek ad lehetőséget a kikapcsolódásra. A tornára 24 felnőtt és 6 gyerekcsapat jelentkezését fogadták el.

Január 6-án kezdődik az a kétnapos emléktorna, melynek több fontos célja is van. A megyei és városi csapatoknak ez a találkozó nem csak egy sportolásról szóló lehetőség és alkalom a szórakozásra. A kezdetek óta szeretnének emléket állítani egykori példaképeknek is, akiktől máig tanulhatnak a fiatalok, mondta Balaicz Zoltán polgármester.

Papp Gábor szervező elmondta: a csoportokat is az elhunyt sportolókról nevezték el.

A kezdeményezést felkarolta a város. Miközben számtalan támogató érzi fontosnak, hogy a nemes ügy mellé álljon. Pogacsics Krisztián, a Puskás Akadémia labdarúgója is rendszeresen segíti felajánlásaival a torna sikerét. Személyes érintettsége okán különösen fontosnak tartja, hogy a kupa híre többekhez eljusson.

A torna bevételéből minden évben támogatnak egy közhasznú egyesületet is. Idén a Bogáncs Állatmenhelyre esett a szervezők választása. Az ingyenes rendezvényen adománygyűjtőkben fogadják a felajánlásokat. A legjobb csapatok értékes nyereményekkel gazdagodnak. Külön elismerésben részesül a legjobb játékos és kapus, valamint a gólkirály is.

Sz.É./Cs.M.

Tartalom megosztása: