keresés a weboldalon

Szív kupa (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Szív kupa (Videó)

2018 december 14 - péntek
Újra megrendezik a Szív Szerszámsziget 24 órás Labdarúgó Emléktornát Zalaegerszegen. A megmérettetésre december 17-éig lehet jelentkezni. A kupát január 4-én és 5-én tartják a Zalaegerszegi Sport- és Rendezvénycsarnokban.

Az elhunyt magyar sportolók előtt állít emléket az immár 10 éves múltra visszatekintő verseny. A rendezvény célja azóta is a hagyományőrzés és az értékteremtés – mondta Balaicz Zoltán polgármester, majd hozzátette:

A jubileumi torna lebonyolítása nem változott. Az együttesek 24 órán át körmérkőzéseket játszanak. A csoportokból az első kettő jut tovább, ahonnét egyenes kieséses rendszerben folytatják. A sporteseményt gálamérkőzések és gyerekfoci is színesíti. A részletekről Luki András, a torna főszervezője tájékoztatott.

A programon jótékonykodásra is lesz lehetőség. A látogatók dedikált mezekre licitálhatnak. A szervezők a befolyt összeget a megyei kórház gyermek- és kardiológiai osztályának adományozzák. Emellett várják a felajánlásokat a Bogáncs Állatmenhely és a Bársonytalp Egyesület számára.

V.D./T.S.

Tartalom megosztása: