keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Szomorúan, de nem elkeseredetten

Zalaegerszeg címer
Hírek

Szomorúan, de nem elkeseredetten

2005 október 23 - vasárnap
ZTE   –   MTK  3-4 (1-2)Zalaegerszeg, 2500 néző. NB-I. bajnoki labdarúgó-mérkőzés. Játékvezető: Kassai. Asszisztensek: Erős, Tompos.Góllövők: László A. (33.), Radu Sabo (65.) Sebők V. (92., 11-es), ill. Hrepka (5., 66.), Czvitkovics (38.), Bori (84.) Sárga lap: Pollák (2), Sebők V. (48.), Montvai (49.), Rodenbücher (92.).

ZTE:   Varga Z. – Kocsárdi, Sebők V., Csóka, László A. (Szpalevics (74.) – Nagy L. (Koplárovics (46.), Balog Cs. (Szpaszoljevics 27.), Józsi, Bojovics – Radu Sabo, Montvai. Vezetőedző: Dajka László.
MTK:  Végh – Balogh B., Lambulics, Rodenbücher, Pollák – Czvitkovics, Jezdimirovics, Zabos (Horváth L. 67.), Bori  –  Kanta (Illés 82.), Hrepka (Lipcsei 87.). Szakmai igazgató: Garami József.
Végülis egészen élvezetes meccs lett volna, ha fordított az eredmény… Így sem volt rossz, amit jelez, hogy észre sem vettük, hogy milyen szép időben játszottak a csapatok. Lehetne azt mondani, hogy a ZTE védelmén múlt a vereség, de lehet, hogy igaztalanok lennénk velük szemben. Az MTK jól játszott, sőt, mi több, egyérintős játékuk már valamelyest arra a futballra emlékeztet, amit a világon a legjobbak már profi módon csinálnak.

Vélemények:
Dajka László, a ZTE vezetőedzője:  – Annyira azért még nem olyan jó csapat a miénk, hogy háromszor is fel tudjon állni a padlóról, azaz a zöld gyepről. Az MTK könyörtelenül kihasználta hibáinkat.
Szabó Imre, a ZTE pályaedzője:  – Hazai pályán három gólt rúgtunk, s mégsem sikerült nyernünk. Azt hiszem, ez mindent elmond védekezésünkről.
Garami József, az MTK szakmai igazgatója.  –  Úgy érzem, jó mérkőzést játszott a két csapat. Mindkét oldalon sok lehetőség adódott, számomra külön öröm, hogy a gólpárbajból mi kerültünk ki győztesen.
Varga Zoltán, a ZTE kapusa:  – A fővárosiak végig jól játszották az egyérintős játékot. Védelmünkre könnyen ráhozták a labdát, mivel a középpályán alig védekeztünk. Úgy érzem, hogy több alkalommal is teljesen kiszolgáltatott helyzetben voltam.

Tartalom megosztása: