keresés a weboldalon

Szponzori megállapodás (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Szponzori megállapodás (Videó)

2016 január 18 - hétfő
Meghosszabbította névadó szponzorával a szerződését a Zalaszám ZAC. Az informatikai cég 12 éve támogatja a megyeszékhelyi sportolókat. Mindkét fél a korábbiakhoz hasonlóan sikeres szezonban bízik.

Idén 20 százalékkal emelte meg szponzori támogatását a Zalaszám. Szász Péter az informatikai cég ügyvezető igazgatója azt mondta: a sportolók nem csak az országban, hanem külföldön is messzire viszik a cég jóhírét és elégedettek a sportegyesülettel.

Az atlétikai klub 16 szakedzője 400 fiatal sportteljesítményéhez nyújt szakmai támogatást. Az egyesület szoros kapcsolatot ápol a helyi oktatási intézményékkel.

– Élsportolóinktól idén is magas színvonalú teljesítményt várunk – fogalmazott Szakály István, a Zalaszám ZAC ügyvezető igazgatója.

A Zalaszám ZAC júniusig 6 alkalommal rendez versenyt, amire mintegy 4000 sportolót várnak. Júniustól pedig elkezdődik az ifjúsági és sportcentrum átalakítása. A sportpályát a Magyar Atlétikai Szövetség segítségével alakítják át – tudtuk meg Balaicz Zoltán polgármestertől.

A város önkormányzata idén 22 millió forinttal támogatja a Zalaszám ZAC működését.

DZsu/CS.M.

Tartalom megosztása: