keresés a weboldalon

Születésnap (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Születésnap (Videó)

2017 február 06 - hétfő
Fennállásának 25. évfordulóját ünnepli a Zalaegerszegi Polgárőr Egyesület. Ebből az alkalomból rendhagyó közgyűlést tartottak szombaton. Az elmúlt év értékelését megelőzően a város polgármestere egy gépjármű felismerő rendszert ajándékozott a szervezetnek.

Az önkormányzat kiemelten fontosnak tartja, hogy a zalaegerszegi polgárok nyugodtan éljék mindennapjaikat. Balaicz Zoltán polgármester hangsúlyozta: törekednek arra, hogy a megyeszékhely a rend és biztonság városa legyen.

Az egyesület által 15 éve használt kamerarendszer mára elavult. Az új szerkezet megvásárlásához a kertvárosi településrészi önkormányzat és a műszaki osztály is hozzájárult. Köszönőbeszédében Donáczy Dezső, a Zalaegerszegi Polgárőr Egyesület elnöke úgy fogalmazott: a gépjármű felismerő rendszerrel a Polgárőr Egyesület tevékenységi köre szélesedett.

A rendezvényen szó esett még arról, hogy a kertvárosi járőrszolgálat csatlakozott a szervezethez, S Megvitatták a Zalaszentiváni Tűzoltó Egyesülettel való együttműködést is. A gazdálkodási és pénzügyi adatokról szintén beszámoltak. Ezek ismeretében több napirendi pontról döntöttek, mivel a 75%-os megjelenési arány mellet a közgyűlés határozatképes volt.

Gy.A./T.S.

Tartalom megosztása: