keresés a weboldalon

Születésnap (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Születésnap (Videó)

2016 október 18 - kedd
Fennállásának 25. évfordulóját ünnepelte kedden a Ságodi Óvoda. A közösségi házban tartott rendezvényen a házigazdák dalokkal és versekkel kedveskedtek a vendégeknek.

Az eseményen voltak olyan fiatalok, akik az Ady iskolába járnak, óvodás éveiket pedig ebben az intézményben töltötték. Az évforduló alkalmából visszatértek, s verseket szavaltak.

Színpadra léptek a legkisebbek is. Ők táncos produkciót adtak elő. Gángó Marci és Buics Mira szeret ide járni.

A rendezvényen Balaicz Zoltán polgármester ünnepi beszédében kiemelte: becsülendő és példaértékű, hogy az itt dolgozók munkájukat igazi hivatásnak tekintik. A polgármester kitért a helyi értékek fontosságára is.

Horváthné Ambrus Marianna 2009 óta az intézmény vezetője. Mint mondta, a létesítmény a Kis utcai óvoda 13. csoportjaként működik.

Az eseményre meghívták azokat a nevelőket is, akik egykor az intézményben dolgoztak. Őket egy- egy csokor virággal köszöntötték. Péntek Gyuláné, nyugalmazott óvodavezető örömmel emlékszik vissza a kezdetekre.

A jubileum alkalmából a Kis utcai óvoda karbantartója és óvónői is készültek meglepetéssel. Ők zenés előadásukkal színesítették a műsort.

N.D./P.V.B.

Fotó: Seres Péter

Tartalom megosztása: