keresés a weboldalon

Szülinapom története

Zalaegerszeg címer
Hírek

Szülinapom története

2013 február 25 - hétfő
Még ma is emlékszem az utolsó szülinapom minden percére. Ez volt eddigi életem legemlékezetesebb születésnapja. Már hetekkel korábban elkezdtem tervezgetni, hogyan szórakoztassam majd a barátnőimet.

Eljött a várva várt nap. Reggel izgatottan keltem fel az ágyból. Felöltöztem és elkezdtük díszíteni a házat. Később átjött hozzánk Viki a barátnőm, és az anyukája, hogy együtt pizzát süssünk a vendégeknek. Mire elkészültünk, megérkeztek a barátaim.

Sok érdekes ajándékot kaptam. Hamarosan elkezdődött a mulatság. Az activity junior című játékkal játszottunk és X-faktor versenyt rendeztünk. Utána mindenki asztalhoz ült és anya meggyújtotta a kilenc gyertyát. Én óriási levegőt vettem és elfújtam azokat. Mindenkinek ízlett a tortám. Mikor felálltunk az asztaltól folytatódott a buli.

Nagyon jól éreztük magunkat. Amikor a fiúk elmentek, mi lányok folytattuk a szórakozást a szobámban. Megbeszéltük, hogy ki-ki mellett alszik. Nagyon sokáig beszélgettünk, de végül, ha nehezen is, de elaludtunk.

Reggel, amikor felkeltünk, lementünk a konyhába. Anya főzött teát és sütött melegszendvicseket. Mindenki felöltözött és még egy kicsit játszottunk. Nemsokára megjöttek a barátaimért a szüleik, és elköszöntünk egymástól.

Nagyon sokat kellett takarítani a buli után, ezért anyával igencsak elfáradtunk. Este már korán lefeküdtünk. Következő nap, az iskolában mindenki a szülinapomról beszélt. A barátaimnak nagyon tetszett a buli. Remélem a következő is ilyen jó lesz!

Golubics Kamilla 4.a osztály
Belvárosi Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola
Petőfi Sándor Székhelyiskola

Tartalom megosztása: