Tájak és Ízek Zalaegerszeg – Kötetbemutató
Elkészült Mészáros T. László Tájak és ízek Zalaegerszeg című kötete. A kiadvány érdekessége, hogy a benne lévő képeken, a szobrok, épületek, valamint a kulturális intézmények és események mellett, megjelenik a gasztronómia is.
Az alkotás jó példája annak a turisztikai összefogásnak, amely a városi marketinget és a kommunikációt egyaránt erősíti.
A kiadványban 12 zalaegerszegi étterem ajánlott recepteket. A 23 helyi specialitás illusztrációja mellett, azok elkészítéséhez is találunk útmutatót.
Pálfi László étterem-tulajdonos két különlegeséggel járult hozzá a leírásokhoz. Az általuk kínált palacsinta népszerű édesség, amit most a háziasszonyok is elkészíthetnek.
A könyvbemutatón szó esett még Mészáros T. László eddigi munkáiról, s mint elhangzott, idén a Zala Vármegyéről készült gyűjtését is kiadja.
M.O./G.Zs.
Képgaléria
További hírek, aktualitások az Egerszegi Hírek oldalon olvashatók.
Tartalom megosztása: