keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Tájékoztató

Zalaegerszeg címer
Hírek

Tájékoztató

2008 április 03 - csütörtök
Ezúton tájékoztatjuk a beruházással érintett ingatlantulajdonosokat, hogy a Bozsoki hegyen és a Botfai hegyen folytatódik az ivóvízellátás és az út helyreállítás kiviteli munkája.

A vezetékhálózat fektetése befejeződött, a vízórák további felszerelése folyamatban van. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy vízóra felszerelés csak azoknál az ingatlanoknál történik, ahol a tulajdonosoknak a Keleti Víztársulat felé tartozása nincs, ezért az elmaradt befizetéseket kérjük rendezni.

Az út helyreállítási munkák április második felében folytatódnak. A jobb minőségű útépítési munkák elvégzéséhez szükséges lakossági forrás a tervezett mértéktől eddig jelentősen elmaradt. Az ingatlantulajdonosok részéről kérjük az elmaradást pótolni, mert csak a befizetések mértékéig tudjuk az úthelyreállítást magasabb minőségben elvégeztetni.

A Víztársulat azokon a területeken, ahol a végleges úthelyreállítás még nem történt meg, még elfogad új jelentkezőket. Tájékoztatást a Társulat elnöke, Fercsák Árpádné ad (telefon: 30-620-1972)

A beruházás teljes befejezésére és üzembe helyezésére június elején kerül sor. Addig is megköszönjük az érintettek türelmét bízva abban, hogy a befejezést követően mind a Bozsoki hegyen, mind pedig a Botfai hegyen az életminőség jelentősen javulni fog.

Tartalom megosztása: