keresés a weboldalon

Takarítás a Kertvárosban

Zalaegerszeg címer
Hírek

Takarítás a Kertvárosban

2007 április 20 - péntek
Nagyon jól sikerült! Takarított a környéken szinte az egész Apáczai ÁMK, a Kertvárosi Nyugdíjasklubból 63-an csatlakoztak hozzánk. Külön köszönöm Kovács Dezsőnek, a Naste Bau Kft. ügyvezetőjének, hogy 600 darab díszcserjével és 50 darab tujával csatlakozott az akciónkhoz – tájékoztatta lapunkat a délutáni takarítás után Rigó Csaba, a kertvárosi településrészi önkormányzat vezetője.

Az eseményen részt vett dr. Gyimesi Endre polgármester, aki hangsúlyozta: az önkormányzat az idén is fontosnak tartja a köztisztasági akciók szervezését, amelyre egymillió forintos pályázati keretet különített el.

Közös összefogással takarítunk, és elültetünk néhány szép fát és cserjét. Mindehhez Rigó Csaba még hozzátette: az elnyert pályázati összegből az óvodáknak már a délelőtt folyamán ajándékként takarítócsomagokat adtunk át, kistalicskát, vödröt, lapátot, gereblyét.

A Szent Család, a Csillagközi és a Napsugár Óvoda is kivette részét a munkából. A többi megjelent kertvárosi intézmény és egyesület szintén kapott „takarítócsomagot”. A képviselő külön megköszönte valamennyi résztvevőnek a munkáját, és mint mondta, büszke arra, hogy a Kertvárosban élőkre mindig lehet számítani a településük szépítésében, csinosításában. Az akcióban közel ezren vettek részt. (Zala-Lap Kft.,)

Tartalom megosztása: