keresés a weboldalon

Támogatás (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Támogatás (Videó)

2017 április 04 - kedd
Névadó támogatói szerződést kötött a Botfai Lakóterületi Sport Club és egy zalaegerszegi informatikai kft. azt követően, hogy a felek több éve együttműködnek. A cég fontosnak tartja a helyi közösségek támogatását, ezért a jövőben az eddiginél hatékonyabb segítségre számíthatnak a városrész sportolói.

A közösségek egyik legnagyobb hajtóereje a sport – hangzott el a szponzori szerződés megkötésének sajtótájékoztatóján. A 2006-ban alakult számítástechnikai vállalat három évre kötelezte el magát a botfai városrész mellett – tájékoztatott Herczeg Péter, a Zalaware Informatikai Kft. ügyvezetője.


Egy meghatározott összegen túl a cég folyamatos támogatást nyújt a felszerelések megvásárlásában, valamint a helyi programok lebonyolításában. Mint ismert, a peremkerület évek óta rendszeresen szervez közösségi rendezvényeket, melyen a klub is aktívan részt vesz.


Kocsis Sándor, a Botfai LSC elnöke hozzátette még: Botfán folyamatos a sportcentrum-fejlesztés. A lakóterületi sportklub legfőbb célja, hogy megfelelő utánpótlás-bázist alakítson ki. Emellett öregfiúk és felnőtt kategóriájú sportolók is tagjai a 67 éve működő szervezetnek.

Gy.A./P.V.B.

Tartalom megosztása: