keresés a weboldalon

Támogatják a jégsportot

Zalaegerszeg címer
Hírek

Támogatják a jégsportot

2010 január 15 - péntek
A jégsportok támogatására együttműködési megállapodást írt alá a Belvárosi Általános Iskola és a Zalaegerszeg Jégsportjáért Alapítvány. A megállapodást Makovecz Tamás igazgató, önkormányzati képviselő, és Molnár Ernő, az alapítvány elnöke látta el kézjegyével.

Molnár Ernő elmondta, hogy az alapítvány igyekszik biztosítani a jégkorong, szinkronkorcsolyázás feltételeit, és mellette lehetőséget biztosítani az iskolák tanulóinak, és a jégsportok kedvelőinek a sportág űzésére. Az iskola pedig igyekszik biztosítani az utánpótlást.

Makovecz Tamás hozzátette: a jégkorong oktatása mintegy másfél éve már szervesen illeszkedik a tantervbe. Már az évek óta működő sporttagozat működtetése kapcsán kellő tapasztalatokkal rendelkeznek, ezért úgy igyekeznek kialakítani az osztályokat, hogy a jégkorongot választó gyerekek egy csoportban legyenek. Reméli, hogy együttműködésük sikeres lesz.

Balaicz Zoltán, a városrész önkormányzati képviselőjeként üdvözölte a megállapodást. Mint fogalmazott, örül, hogy körzetében több sportlétesítmény található, amelyeket kihasználnak. Sok sikert kívánt a két félnek azzal, hogy a megállapodást sikerül tartalommal megtölteniük.

(Zala-Lap)

Tartalom megosztása: