keresés a weboldalon

Tanácskoztak (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Tanácskoztak (Videó)

2016 november 04 - péntek
Az egészségmegőrzés és a betegségek megelőzése jegyében szervezett immár 5. alkalommal programot a Látásfogyatékosok Zalaegerszegi Kistérségi Egyesülete. A rendezvényre nemcsak a megyeszékhelyről, hanem Nagykanizsáról, Keszthelyről és Lentiből is érkeztek.

A vakok és gyengénlátók érdekképviseleti szervezete 1957 óta működik Zalaegerszegen. A megyei csoportból kiválva 2005-ben alakult meg a Kistérségi Egyesület, amely különböző szabadidős programokkal és előadásokkal igyekszik megkönnyíteni a sorstársak mindennapjait – mondta el Jelenics Ferenc, a Látásfogyatékosok Zalaegerszegi Kistérségi Egyesületének elnöke.

A szervezet hagyományos rendezvényén részt vett Tolvaj Márta alpolgármester, aki kiemelte: az egyesület példaértékű munkát végzett az elmúlt 11 évben. A városvezető emellett a közösség erejét hangsúlyozta.

A korábbi évekhez hasonlóan ezúttal is orvosi előadások színesítették a programot. Szabó József a Zala Megyei Szent Rafael Kórház szakembere stressz csökkentő módszereket tanított a résztvevőknek.

V.D./Cs.M.

Tartalom megosztása: