keresés a weboldalon

Tanévnyitó ünnepség az egyetemen

Zalaegerszeg címer
Hírek

Tanévnyitó ünnepség az egyetemen

2024 szeptember 12 - csütörtök
Megtartotta tanévnyitó ünnepségét a Pannon Egyetem Zalaegerszegi Egyetemi Központ. Idén a kampuszon 148 diák kezdi tanulmányait.
Az eseményen felsőoktatási ösztöndíjakat és oktatói elismeréseket is átadtak.

A jelenlévőket először Tóth József Péter köszöntötte, aki beszédében hangsúlyozta: a tanulók jó döntést hoztak az intézmény kiválasztásakor. Véleménye szerint itt a tanárok nem csak országos, hanem nemzetközi szinten is kimagaslóan oktatnak.

Az egyetem főigazgatója arra biztatta a gólyákat, hogy a környék kulturális, szórakoztató és természeti kínálatát fedezzék fel, illetve töltsék hasznosan, az előttük álló éveket.

Az ünnepélyen Hornung Tamást és Németh Árpádot kiemelkedő oktatói és közösségi munkájáért főigazgatói dicséretben részesítették.
Ezt követően az elsőéves hallgatókat egyetemi polgárrá fogadták. Az eskütételen Németh Kristóf leendő mechatronikai mérnök képviselte hallgatótársait.

A Zalaegerszegi Egyetemi Központ tanévnyitója hagyományosan az első évfolyam fájának ültetésével ért véget. Ez a fa jelképezi az évfolyam összetartozását, az intézményhez való kötődést miközben az akadémia fenntarthatósági céljaihoz is hozzájárul.


További hírek, aktualitások az Egerszegi Hírek oldalon olvashatók.

Tartalom megosztása: