keresés a weboldalon

Tanévzáró (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Tanévzáró (Videó)

2017 december 07 - csütörtök
Több, mint 230 résztvevője volt idén a Senior Akadémiának. Az ünnepélyes tanévzárót a Budapesti Gazdasági Egyetem Gazdálkodási Karán rendezték, ahol megköszönték mindenki munkáját. Az eseményen Balaicz Zoltán az időseknek is beszámolt a 2017-es esztendő eredményeiről.

Az akadémia ebben a félévben hat alkalommal fogadta az időseket. Az előadások erdőgazdálkodásról, egészségmegőrzésről és pénzügyekről egyaránt szóltak – mondta Balaicz Sándorné.

Prof. dr. Heidrich Balázs, a BGE rektora szerint mára már megváltozott a felsőoktatási intézmények szerepe. Így, a Budapesti Gazdasági Egyetem feladata is kibővült az idősebb korosztály ismereteinek bővítésével.

Az akadémia jó példaként jár elöl az országban – hangsúlyozták az ünnepségen. Ezt bizonyítja, hogy más városokban is indítottak hasonló képzéseket. Pácsonyi Imre, a Zala Megyei Idősügyi Tanács elnöke szerint az ilyen programok előnye, hogy a résztvevők- miközben tanulnak – tapasztalatot cserélnek egymással.

Az akadémia megszervezéséért , az idős korosztály aktivitásának elősegítéséért Lambertné Katona Mónikát emléklappal jutalmazták. A köszöntők után a polgármester beszámolójával zárult a rendezvény.

N.D./P.V.B.

Tartalom megosztása: