keresés a weboldalon

Tanúsítványt kaptak (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Tanúsítványt kaptak (Videó)

2017 május 26 - péntek
Közel 320 nyugdíjas teljesítette sikeresen a Szenior Akadémia képzéseit és vehette át tanúsítványát Zalaegerszegen. A Budapesti Gazdasági Egyetem Gazdálkodási Karán rendezett ünnepségen elhangzott: példaértékű, hogy az idősek ilyen motiváltak és tanulni akarnak.

Zalaegerszeg önkormányzata fontosnak tartja a szépkorúakkal való kapcsolattartást. Ennek jegyében egy idősügyi koncepciót dolgoztak ki a zalai megyeszékhelyen. Létrehozták az Idősügyi Tanácsot, majd Boda László kezdeményezésére elindították a Szenior Akadémiát – emlékeztetett Balaicz Zoltán polgármester.

Az egyetem 2015-ben döntött úgy, hogy vállalja a Szenior Akadémia vezetését. Lambertné Katona Mónika, a zalaegerszegi gazdálkodási kar dékánja úgy véli, hogy a program sikeres volt.

Kandász Norbertné főiskolát végzett, munkája miatt azonban nem tudott egyetemre menni. Meghatottan vette át tanúsítványát.

Az eseményen elhangzott: bíznak abban, hogy az elmúlt 2 évben mindenki számára sikerült olyan ismereteket átadni, melyeket hasznosítani tudnak a mindennapokban.

N.D./Cs.M.

Tartalom megosztása: